Qui som

El meu nom complet és Joan Calafat Castell i vaig néixer a Ciutadella de Menorca el 1990. Som professor de secundària i de formació professional i graduat en Administració d’Empreses per la UIB, amb Premi Extraordinari de Fi de Grau al millor expedient (promoció 2012-2016) i Premi Ateneu Pere Mascaró al millor treball de fi de grau. També tenc el títol de Tècnic Superior en Administració i Finances per l’IES Maria Àngels Cardona (promoció 2009-2011). Podeu consultar el meu CV complet aquí.

M’agrada estudiar la història de Menorca, especialment la relativa al desenvolupament del turisme. Em preocupa també la sostenibilitat de l’illa, en tots els aspectes. En un àmbit més general, em criden l’atenció l’economia, la promoció de la cultura i la naturalesa; de política partidista en sé bastant poc i mir de no xerrar-ne gaire. L’excursionisme, la lectura, el cinema o gaudir d’un cafè amb amics són algunes de les meues aficions.

L’objectiu del blog no és altre que el de compartir articles d’investigació i d’opinió que crec que poden ser d’interès general. Cada escrit que trobareu aquí està fet amb dedicació, emprant fonts informatives i és revisat al manco tres o quatre vegades abans de ser publicat; amb tot, dits articles no tenen un caire acadèmic o professional i, en conseqüència, no em faig responsable de possibles errors.

Tota aportació feta des del respecte, utilitzant l’apartat de comentaris corresponent, serà ben rebuda. Animau-vos a dir la vostra!

 

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: