Presentació del blog

Fa anys que em rondava pel cap la idea d’un espai virtual personal on poder compartir públicament articles propis sobre temàtiques i opinions vàries. Aquest estiu, a la fi, he donat el pas i m’hi he llençat, més bé amb poca experiència en el món dels blogs. Veurem com va. La intenció, com explico a l’apartat “Qui som”, no és altra que la de publicar articles d’investigació i d’opinió sobre aspectes que em van cridant l’atenció i als quals hi destino part del meu temps lliure. En essència, són tres els temes que més m’interessen: l’estudi de la meva terra, Menorca; la cultura en general -especialment els mons de la literatura i el cinema-, i l’economia i administració d’empreses, camps en els quals m’he format acadèmicament.

Per altra banda, mantenir un lloc web personal possibilita el contacte amb altres professionals i empreses del sector, així com l’adquisició de nous coneixements – tot i que de forma plenament autodidacta- en l’ús de la plataforma WordPress, una de les dues més emprades a Internet.

Espero també que aquest blog no es converteixi en un monòleg; em faria força feliç rebre opinions, consells i qualssevol tipus de crítiques constructives sobre els meus treballs i/o opinions, ja sigui en els comentaris de les pròpies entrades publicades o bé per mitjà de l’apartat “Contacte” del menú superior.

La imatge de capçalera ha estat cedida gratuïtament pel fotògraf de Maó Ayoub Etmaiti.

I ara… Endavant!

p.d.: pot ser que de vegades apareguin anuncis en el blog: no hi puc fer res, WordPress els mostra per defecte. Llevat d’açò, és un lloc web totalment lliure de publicitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: